Implanturi dentare, soluții ideale pentru pacienții afectați de probleme stomatologice

Înlocuirea dinților cu probleme cu implanturi dentare este ceva ce majoritatea oamenilor ar trebui să facă la un moment dat în viață, pentru a contracara apariția unor complicații sau a unor situații în care nu se mai poate face nimic pentru dinții sănătoși. Pierderea dinților poate fi adesea rezultatul cariilor, bolii parodontale (infecție bacteriană cronică și acută a gingiilor), sau pur și simplu accidente banale care pot duce la ruperea unui dinte, compromițându-l definitiv.

Toate aceste probleme care pot apărea sunt, de cele mai multe ori, produsul unei igiene dentare deficitare. Astfel, implanturile dentare s-au dovedit a fi una dintre cele mai bune soluții din stomatologia modernă care poate oferi pacienților înlocuire definitivă a dinților care lipsesc.

Datorită echipei noastre de stomatologi cu experiență dovedită, vă asigurăm un plan de tratament corect conceput special pentru cazul dumneavoastră, în vederea fixării implanturilor dentare.

Poți fi sigur că sănătatea ta orală este acum pe mâini bune, dacă veți apela la stomatologi cu experiență, profesioniști, devotați, așa cum sunt cei din echipa Stoma Urgent.

Care sunt beneficiile și avantajele implanturilor dentare?

-  Refacerea completă a esteticii bucale: Implanturile dentare ajută la umplerea golurilor lăsate de extracția dinților cu probleme și la restabilirea încrederii în sine cu un zâmbet mai frumos.

-  Redarea completă a funcției orale: Implanturile dentare se simt aproape la fel ca dinții naturali, astfel încât pacienții pot reveni la dieta normală odată ce implanturile sunt parte din maxilar. Acest lucru înseamnă că poți să mănânci toate alimentele care îți plăceau și anterior nu le puteai mânca.

- Vorbire mai ușoară: Dinții nostri joacă un rol esențial în vorbire, astfel încât lipsa unuia compromite aceste funcții. Implanturile dentare ajută cu succes la umplerea golurilor și la restabilirea interacțiunii corecte a dinților cu limba și buzele în timpul vorbirii, în așa fel încât dicția să fie una impecabilă.

- Disconfort minim: software-ul sofisticat și imaginile virtuale 3D permit chirurgilor Clinicii Stomatologice Stoma-Urgent să introducă implanturi dentare cu incizii minime. Acest lucru înseamnă durere postoperatorie aproape inexistentă, mai puțin disconfort și o perioadă de recuperare mult mai scurtă.

- Soluție pe termen lung: implanturile dentare au în general o durată de viață de zeci de ani. Dacă sunt îngrijite corespunzător, cu o bună igienă orală și vizite regulate la implantolog, pot dura chiar toată viața. Acest lucru le face soluția ideală pe termen lung pentru orice pacient.

- Stabilitate dentară: Când un dinte este pierdut sau netratat, dinții ceilalți încep să se deplaseze pentru a umple golul rămas. Această instabilitate se deplasează de la un dinte la altul, compromițând și destabilizand întreaga arcadă dentară.

Implanturile dentare oferă suportul potrivit pentru dinții care sunt sănătoși și vă ajută să îi protejați așa cum se cuvine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu