Cum poti integra mai multe motoare de cautare intr-unul singur

Deși 2020 a fost cel mai greu an pentru agențiile de turism, acesta prezintă și o oportunitate fantastică pentru profesioniști de a se diferenția prin serviciile pe care le oferă. Cum pot face acest lucru? Investiția în soluții eficiente, cum ar fi software-ul Quick Sell pentru agențiile de turism s-a dovedit a fi singura modalitate de a avea succes și de a oferi oamenilor experiențe de neuitat în vacanța aleasă. Faceți clic aici pentru a afla despre principalele beneficii ale acestui program.

Agențiile de turism se pot reinventa cu software care se dovedește a fi foarte util, motiv pentru care toți cei care sună aici au un singur câștig. Au capacitatea de a lucra cât mai eficient posibil și le este ușor să gestioneze corect totul pe o singură platformă. Adică, fie că este o agenție de turism cunoscută sau o agenție de turism nou înființată, există șansa de a merge direct în vârf. La Quick Sell, ai cele mai bune condiții pentru a-ți finaliza programul și a oferi servicii de calitate clienților tăi. La rândul lor, se vor bucura de flexibilitate maximă în pregătirea oricărei călătorii.

Pe scurt, orice utilizator poate descoperi instantaneu cele mai bune oferte la zboruri, poate obține oferte atractive la unitățile de cazare sau poate apela la serviciile de care are nevoie, precum transferurile de la aeroport, nu numai că, din orice punct de vedere, fiecare Este perfect pentru vacanțele. Totul este într-un singur motor de căutare și funcționează datorită conexiunii XML/API, cu alte cuvinte, ambele agenții de turism trebuie să beneficieze de software, dar principalul beneficiar este clientul.

Software-ul agenției de turism este disponibil atât în ​​versiunea mobilă, cât și în versiunea desktop, ceea ce înseamnă că toate nevoile potențialilor clienți sunt acoperite. Important este că se adresează nevoilor agenților de turism care nu au nevoie să aloce un buget, știind că își pot permite o soluție la fel de eficientă precum echipa Quick Sell.

Este necesar să alegeți un abonament dintre cele disponibile iar costurile implicate sunt foarte mici în comparație cu beneficiile oferite de bursă. Cu alte cuvinte, dacă te gândești să înființezi o agenție de turism care operează exclusiv online, trebuie să știi că te afli în poziția ideală cu ajutorul Quick Sell. Sau poate ai deja o astfel de companie, dar nu esti multumit de performanta ei, poti fi sigur ca vii aici de fiecare data. În doar câteva clicuri, este disponibil un software pentru agenții de turism care merită explorat și folosit pentru un proces de pregătire a vacanței mai ușor și mai eficient. Un motor de cautare bilete de avion este mai accesibil ca niciodata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu