Hurghada – locația mult visată anul acesta

Tot mai multe persoane au optat iarna aceasta pentru o vacanță în Hurghada datorită multitudinii de activități pe care locația le pune la dispoziție. Astfel, pentru a fi printre cei care se bucură de momente de neuitat este ideal să iei în calcul și această destinație pe lista ta. 

Bazarul El Dahar

Una dintre cele mai spectaculoase locații din orașul vechi Hurghada este Bazarul El Dahar, care îndeplinește toate criteriile pentru a fi considerat un bazar egiptean în adevăratul sens al cuvântului. Zona este de o frumusețe rară, brăzdată cu străzi sublime, clădiri vechi și magazine colorate, pline de însemnătate și mai ales de obiecte tradiționale. Acesta funcționează de dimineață până seara târziu, timp în care mii de turiști în trec pragul. În interiorul acestuia sunt amenajate o multitudine de tarabe mici care pun la dispoziție tot felul de produse egiptene pe care nimeni nu ar trebui să le rateze. Veți descoperi aici o mulțime de produse de orice fel; de la covoare colorate și până la haine, bijuterii și multe altele. Nu uitați să negociați prețul acestor produse pentru că aceasta este o practică obișnuită în Egipt, iar atmosfera de aici este cu certitudine una autentică și plină de tradiție. 

Scufundări și snorkeling în Marea Roșie

O altă activitate de neratat în Hurghada este cea care face referire la scufundările din Marea Roșie, dată fiind experiența absolut fascinantă de care vei putea avea parte aici. Cunoscută de altfel, ca fiind una dintre cele mai spectaculoase mări, cu o floră și o faună deosebită, locația este ideală pentru a trăi adrenalina unei ședințe de snorkeling. Vei descoperi aici faimosul recif de corali și totodată miile de pești colorați care fac totul mai frumos. 

Mini Egipt

Acesta este un muzeu în aer liber, situat chiar lângă Hurghada, acolo unde unele dintre cele mai spectaculoase artefacte sunt reprezentate de modele în miniatură a unora dintre cele mai faimoase clădiri și monumente din Egipt. Acesta este locul perfect pentru a afla despre istoria și arhitectura fascinantă a Egiptului fără a fi nevoie să călătoriți în jurul țării. Aici veți descoperi clădiri precum piramidele din Giza și Marele Complex de Temple din Luxor. 

Activități de sporturi nautice

Popularitatea acestei destinații se trage și din faptul că este perfectă pentru toate activitățile nautice pe care ți le-ai putea imagina. Astfel, aceasta este locația perfectă în care vă veți putea bucura de relaxare și de o stare de bine așa cum ați visat. Există aici sute de plaje și de stațiuni unde veți putea găsi tot felul de activități sportive nautice. Veți avea deci ocazia să închiriați tot felul de instrumente care să vă permită să simțiți adrenalina la maximum și să vă bucurați de fiecare moment așa cum vă doriți. 

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu