Cumpără anvelope de calitate la prețuri bune de la Anvelocors.ro

 Dacă trebuie să vă schimbați cauciucurile de vară cu cele de iarnă și căutați modele și mărci cât mai bune, trebuie să știți că la Anvelocors găsiți anvelope de iarnă 205 55 R16 la prețuri extrem de bune. De asemenea, acestea sunt recomandate în mod ideal pentru autoturisme și mașini mari, cum ar fi mașini de oraș, compacte, break, microbuze și vehicule sport.

Datorită noii sale inovații tehnologice, împreună cu aceste anvelope de iarnă 205 55 R16, autovehiculul are o tracțiune mai bună pe zăpadă în timp ce apa se va evacua mai ușor, pentru a evita orice risc de acvaplanare în caz de ploaie abundentă. Echipat cu marcaj M+S cu fulg de nea, distanța de franare este redusă datorită a câtorva factori esențiali: suprafața mare a anvelopei, pentru că pe măsură ce suprafața benzii de rulare a anvelopei este mai mare, cu atât este mai capabilă să colecteze și să respingă apa mai rapid.

Prin folosirea tehnologiei moderne prin care aceste anvelope au fost concepute, funcționarea anvelopei la temperatură scăzută este considerabil optimizată și aderența acesteia este mărită de zece ori pe drumurile înzăpezite sau umede. Elastomerii funcționali asigură o omogenitate excelentă a cauciucului. Astfel, aceste anvelope de iarna 205 55 R16 vă garantează o călătorie lină chiar și pe drumuri înzăpezite, umede sau înghețate.

Anvelopele de iarnă 205 / 55R16 pot merge până la o viteză de 210 km/h datorită unui indice de viteză și pot rezista la o sarcină cu o presiune de 91 kg/ cm³. Echiparea cu o anvelope de iarnă 205 55 R16 reprezintă garanția unei siguranțe și mobilități și mai mari în fața condițiilor meteorologice extreme. De asemenea, cu aceste anvelope de iarnă 205 55 R16 ești convins că vei beneficia de calitate recunoscută și de performanțe incontestabile pentru anvelopele tale.

Avantajele anvelopelor de iarnă 205 / 55R16 de la Anvelocors:

-        Acest tip de anvelope de iarnă oferă siguranță și mobilitate sporite în fața condițiilor meteorologice problematice

-        Anvelopele de iarnă 205 55 R16 vă permit să conduceți chiar și în cazul unei pierderi de presiune

-        Aceste tipuri de anvelope de iarnă vă ofera o aderență optimă pe drumuri uscate, zăpadă și gheață

-        Bazându-se pe o inovație tehnologică și banda de rulare optimizată anvelopele 205/ 55 R16 au tracțiune bună și rezistență ridicată la acvaplanare

-        Anvelopele 205 55 R16 sunt potrivite pentru autovehicule de pasageri și mașini sport

Astfel, acum puteți comanda aceste tipuri de anvelope de iarnă de la Anvelocors, putând beneficia, în același timp, de un produs de calitate, care nu vă va face probleme nici măcăr în cele mai grele condiții de iarnă, întrucât au fost concepute să reziste cât mai mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu