La OmniCredit poti accesa un micro credit in doar cateva ore

In ziua de azi avem acces la mai multe solutii prin care ne putem finanta propria afacere, important este doar sa ne orientam catre cele care se pliaza cel mai bine nevoilor noastre. Bineinteles, cele la indemana sunt oferite de institutiile financiare obisnuite, insa acestea nu sunt atat de accesibile pe cat pot parea la prima vedere intrucat de multe ori sunt impuse fel si fel de piedici, iar conditiile pot fi chiar stricte. In schimb, merita sa te interesezi mai bine de credit persoane juridice care iti este pus la dispozitie de catre Omnicredit.

Despre Omnicredit
Despre Omnicredit trebuie sa stii ca este prima platforma fintech de microfinantare din Romania care isi dedica produsele si serviciile persoanelor juridice. Totusi, in viitorul apropiat urmeaza sa fie propuse si unele pentru persoanele fizice, ceea ce presupune oricine va avea posibilitatea de a se bucura de cele mai bune solutii pentru afacerile lor. Aici vei avea acces la servicii moderne care sunt adaptate nevoilor actuale ale antreprenorilor, iar un credit persoane juridice e mult mai usor de obtinut decat la o institutie financiara obisnuita.

Obtine creditul necesar
Dupa cum probabil te asteptai deja, creditul la care ai acces aici poate fi obtinut rapid si iti ofera posibilitatea de a-ti dezvolta afacerea fara prea mari batai de cap. Conditiile nu sunt deloc stricte, iar cu cat este mai creativa ideea pe care iti doresti sa o pui in practica, cu atat vei avea sanse mai mari de a obtine creditul.

Banii pot fi folositi oricum
In plus, sumele de bani imprumutate pot fi folosite in toate conditiile posibile pentru ca nu sunt impuse deloc limite stricte din acest punct de vedere. Asadar, poate ai nevoie de achizitionarea unui teren sau de inchirierea unui spatiu, poate ai nevoie de noi utilaje sau de marfa, fie doar sa iti platesti furnizorii si angajatii, Omnicredit iti ofera un credit pentru persoane juridice in cele mai avantajoase conditii. Una dintre cerintele cele mai importante este foarte usor de respectat: trebuie sa fi avut activitate economica in ultimele trei luni.

Rezolvi totul direct online
Unul dintre principalele avantaje de care te bucuri atunci cand colaborezi cu Omnicredit e reprezentat de faptul ca aici activitatea se desfasoara exclusiv online. Cu alte cuvinte poti spune adio drumurilor pana la banca, cozilor interminabile si procedurilor greoaie intrucat in mai putin de un minut iti faci cont pe platforma. Mai departe incarci imediat toate documentele necesare si efectuezi solicitarea ce urmeaza a fi analizata in maxim o ora. Ulterior, daca cererea ta va fi aprobata, poti sa primesti banii direct in cont in cel mult 8 ore, simplu si rapid.

Poti folosi calculatorul de pe site
Totodata, poti folosi calculatorul la care ai acces pe site intrucat vei afla direct care este rata lunara si suma totala de plata, fara taxe sau comisioane ascunse care sa te surprinda ulterior. E simplu, trebuie doar sa alegi suma pe care sa o imprumuti, de pana la 250.000 de lei si durata imprumutului, pana la 12 luni.

Scapi de birocratie
Apeland la Omnicredit ai ocazia de a scapa de birocratie, cea care pune bete in roate oricarui antreprenor aflat in drumul catre succes pentru ca sunt foarte multi cei care se demoralizeaza atunci cand sunt luati cu asalt de fel si fel de probleme.
Ai parte de consiliere
Nu in ultimul rand, aici ai parte de consiliere oferita de oameni bine pregatiti, care au o experienta bogata in domeniul economic, de peste 15 ani, lucru foarte util pentru orice antreprenor care, cu siguranta, are nevoie de anumite cunostinte pentru a-si putea gestiona activitatea in conditii optime.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu