Costumul perfect pentru copilul tau poate fi luat de la Andini

Atunci cand vrei ca sa imprensionezi pe cei din jur trebuie sa stii ca trebuie sa fi imbracat cat mai bine cu putinta. Regula este valabila de la cel mai mic pana la cel mai mare. A te imbraca bine reprezinta aceea regula nescrisa care iti arata personalitatea si felul tau de a fi. Daca atunci cand esti mare tu decizi cu ce te imbraci, cand esti mic parintii tai decid pentru tine. Timp de multi ani, cel putin pana la varsta de 15 ani, parinti tau dau testul de bine imbracat in locul tau. Primul tau test, si implicit al lor, este cel de la momentul crestinarii in care vei imbraca cu primul tau costum.
Pentru ca totul sa mearga bine si tu sa poti sa treci cu brio peste aceasta etapa, parintii tai au posibilitatea sa aleaga dintr-o colectie de hainute de botez. Fiecare dintre aceste tinute reflecta o anumita stare de spirit si o descriere a personalitatii fiecarui copil in parte. La capitolul acesta se poate spune ca imaginatia si intuitia parintilor pot dicta intr-un mod cat se poate de hotarator cum o sa fi imbracat pentru prima data in viata la un eveniment oficial.
Pentru ca optiunile sunt multiple, parintii unui bebelus sunt in fata unui adevarat test de pricepere atunci cand trebuie sa aleaga din colectia de hainute de botez costumul perfect care sa se potriveasca extrem de bine cu configuratia bebelusului lor. Fiindca sunt foarte multe optiuni si prea multe variatii, cel mai important pentru un parinte este sa se meraga pe varianta cea mai simpla cu putinta. Prin aceasta varianta toate lucrurile care pot sa fie naspa de-a binelea pot sa fie stopate extrem de usor.
Cand un parinte alege un costum care este simplu are principalul beneficiu ca ai scapat de o groaza de comentarii care nu isi aveau rostul. Si la acest capitol se poate aminti ca in cazul enuntat anterior pot comenta de la rudele cele mai primare si pana la invitati de care nici nu ai auzit de cat de doua ori in viata asta. Cu un costum simplu poti sa ai siguranta ca ai mers intr-o zona extrem de safe si care nu iti va da foarte mari batai de cap.
Daca un parinte va cumpara un costum de haine pentru botez care se incadreaza in categoria mai comples sa se astepte la laude sau la critici. Important este ca sa aiba in vedere acesata chestiune fiindca este foarte posibil sa aiba parte de astfel de conversatii.
Cele mai bune tinute pentru bebelusul tau este cel pe care il decizi tu. Fie ca alegi simplu sau complicat, important este sa iti placa si crezi ca acel tip costum i se potriveste copilului tau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu